خانه / غذاها / چهار روش برای گریل کردن سینه مرغ

چهار روش برای گریل کردن سینه مرغ

گریل کردن سینه مرغ رازهایی دارد که در این مطلب از این رازها پرده بر میداریم. بیشتر افراد سینه مرغ را کباب می کنند اما همین کباب کردن سبب می شود تا سینه مرغ خشک شده و طعم دل پذیری نداشته باشد.

در این مطلب یاد می گیرید که از چه راه هایی می توان گریل کردن سینه مرغ را انجام داد بدون این که مرغ خشک شود و طعم لذیذ و خوشمزه ای نیز داشته باشد.

 

روش های گریل کردن سینه مرغ

۱- مرینت کردن مرغ

 

مرینت کردن مرغ نه تنها باعث خوشمزه تر شدن مرغ می شود بلکه رطوبت آن را نیز حفظ کرده و از خشک شدن آن جلوگیری می کند.

برای این کار می توانید از سس مایونز، ماست چکید هبه همراه روغن زیتون و آبلیمو استفاده کنید.

دقت کنید که مرغ باید به اندازه در این مایع قرار بگیرد.

این تصور غلط است که هر چقدر بیشتر درون مایع مرینت قرار داشته باشد خوشمزه تر می شود.

 

۲- کوبیدن سینه مرغ

 

کوبیدن سینه مرغ نیز می تواند از خشک شدن آن جلوگیری کند.

چرا که هر چقدر ضخامت مرغ بیشتر باشد، زمان بیشتری برای پخته و گریل شدن نیاز دارد و در نتیجه گوشت مرغ خشک می شود.

اما اگر با کوبیدن بتوان ضخامت مرغ را کم کرد.

در این صورت زمان کمتری برای پختن نیاز است در نتیجه گوشت مرغ خشک نمی شود و طعم لذیذی دارد.

به خصوص اگر با سالاد گوجه و خیار با ماست چکیده میل شود.

 

۳- استفاده از آب نمک

 

شاید این روش کمی عجیب به نظر برسد.

اما روش خوبی است. در این روش سینه های مرغ در محلول آب نمک خوابانده می شوند.

اما در این محلول از شکر استفاده می شود تا تعادلی در طعم ها به وجود آورد.

همانطور که نمک وارد سلول های گوشتی می شود، ساختار فیبر ها و پروتئین های عضلانی تغییر می کند و ظرفیت نگهداری آب آنها را افزایش می دهد.

۲۰ دقیقه زمان نیاز است تا گوشت مرغ در این محلول قرار داده شود. بیشتر از این مقدار ممکن است مرغ شما شور شود.

برای درست کردن این مایع، نصف پیمانه شکر و نصف پیمانه نمک را در یک لیتر آب حل کنید.

حالا سینه های مرغ را درون آن قرار داده و ۲۰ دقیقه صبر کنید.  برای خوش عطر و خوش طعم شدن نی می توانید از لیمو ترش استفاده کنید.

۴- روکش کردن مرغ

 

روکش کردن مرغ بیشتر در مکزیک و کشورهایی که از سس ها استفاده های زیادی می کنند طرفدار دارد.

در این روش می توانید با استفاده از انواع سس ها مانند مایونز، خردل و پودر پاپریکا و رزماری روکشی را بر روی مرغ کشیده و سپس گریل کنید.

برای گریل کردن از فر، مایکروویو و تابه های گریل می توانید استفاده کنید.

البته استفاده از گریل مایکروویو کار را راحت تر می کند

 

منبع:

http://www.finecooking.com

درباره reluxe

حتما ببینید

مافین نان ذرت

مافین نان ذرت بسیار خوشمزه- یک صبحانه یا میان وعده مناسب برای کودکان

درست کردن صبحانه و خوراندن ان ها به کودکان به ویژه کودکان بد غذا یکی …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

18 + 15 =