خانه / غذاها / نحوه درست کردن املت شکم پر بسیار خوشمزه و آسان

نحوه درست کردن املت شکم پر بسیار خوشمزه و آسان

درست کردن املت شکم پر بسیار آسان است. فقط موادی را که برای درست کردن املت شکم پر استفاده می کنید. به دلخواه انتخاب می شوند.

در این مطلب درست کردن املت شکم پر بسیار ساده و خوشمزه آموزش داده می شود.

این غذا برای دانشجویان عزیز و یا خانواده هایی که شام سبک میل می کند گزینه خوبی است.

با مجله آشپزی رلوکس همراه باشید.

زمان آماده کردن مواد: ۵ تا ۱۰ دقیقه
زمان آشپزی: ۱۰ دقیقه
مجموع زمان: ۱۵-۲۰ دقیقه

مواد لازم برای درست کردن املت شکم پر

  1. ۲-۴ عدد تخم مرغ
  2. کره
  3. پنیر رنده شده
  4. تکه های مرغ، سوسیس، فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی، پیاز، اسفناج و …

مراحل طرز تهیه املت شکم پر

۱- مواد تشکیل دهنده را آماده کنید.

 

تخم مرغ به سرعت پخته می شود. بنابراین بهترین کار، خرد کردن همه مواد اولیه قبل از پخت و پز است.

ابتدا تعداد تخم هایی که میخواهید طبخ کنید را درون ظرفی قرار دهید. اکثر املت ها ۲ تا ۴ نیاز دارند.

 

مواد درون املت سلیقه ای است. اما به صورت معمول این مواد عبارتند از :

پیاز، ژامبون، فلفل دلمه ای، کلم بروکلی، اسفناج، سوسیس، زیتون، گوجه فرنگی خرد شده، هویج و قارچ.

شما هر کدام را که در دسترس دارید انتخاب کنید.

شما می توانید از پنیر چدار، پنیر سوئیسی، پنیر فتا یا هر نوع دیگری که دوست دارید استفاده کنید.

۲- تخم مرغ ها را بشویید و در ظرفی بشکنید.

 

 

 

برای این که از سلامت تخم مرغ ها مطمئن شوید، آن ها را درون کاسه ای بشکنید.

به منظور جلوگیری از مسمومیت سالمونلا دست های خود را کاملا بشویید.

۴- تخم مرغ را هم زده تا زرده و سفید کاملا مخلوط شوند.

 

 

  • مواد خرد شده را درون کاسه حاوی تخم مرغ ریخته و کاملا هم بزنید.
  • برای هم زدن تخم مرغ می توانید از یک چنگال یا همزن دستی استفاده کنید.
  • در این مرحله شما می توانید نمک، فلفل و سایر گیاهان و ادویه ها را به تخم مرغ اضافه کنید.

۵- مواد را درون تابه گرم بریزید.

 

کمی کره درون تابه ریخته و روی اجاق گاز قرار دهید.

تابه را کاملا تکان داده تا کره آب شده در همه قسمت های تابه پخش شود.

مواد درون کاسه را درون تابه ریخته و در همه جای تابه پخش کنید.

۶- پنیر را اضافه کنید.

 

قبل از این که تخم مرغ ها شروع به حباب زدن کنند، پنیر را اضافه کنید.

هر نوع سبزی معطر مانند جعفری یا اسفناج و … را نیز در این مرحله اضافه کنید.

زیر تابه را کم کرده تا املت کاملا مغز پخت شود.

۸- املت را برگردانید.

 

زمانی که یک طرف املت خت با کفگیر آن را برگردانید.

با پشت کفگیر کمی فشار وارد کنید تا طرف دیگر هم بپزد.

زمانی که املت پخت زیر حرارت را خاموش کنید.

۹- املت شکم پر را از وسط تا کنید.

 

با استفاده از کفگیر املت را از وسط تا کرده و درون ظرف سرو قرار دهید.

روی املت را با کمی پنیر رنده شده تزیین کنید.

در مطالب بعد طرز تهیه املت فرانسوی و املت سیب زمینی را نیز آموزش خواهیم داد.

لطفا نظرات و پیشنهادات خود را با ما به اشتراک بگذارید.

منبع:

wikihow

 

درباره reluxe

حتما ببینید

مافین نان ذرت

مافین نان ذرت بسیار خوشمزه- یک صبحانه یا میان وعده مناسب برای کودکان

درست کردن صبحانه و خوراندن ان ها به کودکان به ویژه کودکان بد غذا یکی …

2 نظرات

  1. ممنون از آموزش های کامل خوبی که
    قرار میدید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو − یک =