خانه / غذاها / طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی

همان طور که همه ما می دانیم پیتزا یکی از غذاهای محبوب بیشتر افراد به ویژه کودکان می باشد. سبک زندگی امروزی و تنوع  غذاهای فست فودی باعث شده تا حذف این نوع غذاها غیر ممکن باشد. بنابراین باید کاری کرد تا این غذاها در نهایت سلامت پخته و سرو شوند. مهم ترین بخش یک پیتزا خمیر پیتزا است. در این مطلب طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی با روشی آسان و فوق العاده کاربردی بیان می شود.

برای  آموزش طرز تهیه خمیر پیتزا با مجله آشپزی رلوکس همراه باشید.

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی

 

 مواد لازم برای درست کردن خمیر پیتزا خانگی

  • یک پیمانه آرد سفید
  • یک عدد تخم مرغ
  • نصف فنجان آب گرم
  •  یک قاشق چای خوری خمیر مایه
  • سه قاشق غذاخوری روغن
  • نصف قاشق چای خوری جوش شیرین
  • یک پیمانه ماست پر چرب شیرین

طرز تهیه خمیر پیتزا خانگی

۱- خمیر مایه و شکر را درون ظرف مناسب بریزید.

  • اگر از خمیر مایه فوری استفاده می کنید . نیازی نیست که آن را عمل آورید. در غیر این صورت باید خمیر مایه عمل آوری شود.
  • بر ای این منظور، خمیر مایه و شکر را درون ظرف ریخته و نصف پیمانه آب گرم را به ان اضاف کنید.
  •  حرارت آب باید به گونه ای باشد که دست را نسوزاند اما دست احساس داغی کند.
  • ظرف را در جای گرم قرار داده و صبر کنید تا روی آن حباب تشکیل شود.
  • به محض این که مواد داخل ظرف پف کرد و بالا آمد، آماده استفاده می باشد.

 

۲- روغن و تخم مرغ و ماست را اضاف کنید.

درون کاسه بزرگی تخم مرغ را شکسته و روغن و ماست را به آن اضاف کنید.

مواد را خوب هم بزنید. کمی نمک و فلفل را نیز به مواد اضاف کنید.

حالا خمیر مایه عمل اوری شده را درون ظرف بریزید. دقت کنید که دیگر نباید مواد را هم بزنید.

۳- آرد را اضاف کنید.

 

میزان آرد بستگی به بزرگی و کوچکی تخم مرغ و میزان جذب آب آرد دارد. یک پیمانه آرد را درون ظرف ریخته و به اهستگی با مواد مخلوط کنید.

اگر میزان آرد کم بود، قاشق قاشق آرد اضاف کرده و هم بزنید.

از دستگاه غذاساز هم می توانید استفاده کنید.

۴- تا جایی آرد اضاف کنید که مواد به دست نچسبد.

 

زمانی که دیگر مواد درون ظرف به دست نچسبید، دیگر آرد اضاف نکنید.

حدود ۵ دقیقه خمیر را ورز دهید.

۵- خمیر پیتزا را استراحت دهید.

 

درون یک کاسه بزرگ را چرب کنید. خمیر پیتزا را درون کاسه گذاشته و روی آن را با سلفون یا یک حوله مرطوب بپوشانید.

خمیر را در جای گرمی قرار داده و برای یک ساعت استراحت دهید.

زمانی که حجم خمیر دو برابر شد، آماده استفاده کردن می باشد.

یکی از نشانه های عمل امدن خمیر پیتزا خانگی این است که اگر بعد از استراحت انگشت خود را داخل خمیر فرو کنید، جای انگشت روی خمیر فرو رفته و دیگر بالا نمی آید.

پف خمیر را با دست گرفته و آمده پخت پیتزا شوید.

در اموزش بعد یک نوع جدید و جذاب پیتزا را آموزش می دهیم.

منبع:

thekitchn

درباره reluxe

حتما ببینید

مافین نان ذرت

مافین نان ذرت بسیار خوشمزه- یک صبحانه یا میان وعده مناسب برای کودکان

درست کردن صبحانه و خوراندن ان ها به کودکان به ویژه کودکان بد غذا یکی …

12 نظرات

  1. سلام.
    تشکر از سایت خوبتون.
    من با روش شما خمیر پیتزا رو آماده کردم. خمیر ترد و بسیار لطیفی درست شد. به خاطر همین پیتزایی که درست کردن بسیار خوشمزه شده بود. حتی با اضافه خمیری که باقی مونده بود پیراشکی درست کردم. انصافا خیلی خوب شده بودن. به خاطر همین وظیفه خودم دونستم ازتون تشکر کنم و خواستم بگم که آموزش هایی از این قبیل رو بیشتر بزارین.
    ممنونم و خداقوت

  2. سلام
    سپاس از ابراز محبتتون. خدا رو شکر که از این آموزش راضی بودین.
    چشم حتما خواسته شما رو عملی می کنیم. هدف مجله آشپزی رلوکس اینه که آشپزی سریع و آسان رو به همه آموزش بده تا در کمترین زمان و با امکانات اندک بتونیم یک غذای خوشمزه درست کنیم.
    سالم و تندرست باشید.

  3. سلام.
    ممنون از سایت خوبتون.
    این خمیر کاربردهای دیگه ای هم داره؟

  4. سلام. خسته نباشید و خدا قوت
    من هم این خمیر رو درست کردم. خمیر ترد و خوبی بود. خیی خیلی بهتر از نان های اماده پیتزا بود.
    اگر ته ظرف پیتزا را کمی زیادتر چرب کنیم و بعد این خمیر رو پهن کنیم در اخر خمیر برشته و تردی رو داریم
    ممنون از زحمتی که می کشید.
    در نظرات خوندم که گفته بودین برای پیراشکی و سمبوسه هم میشه از این خمیر استفاده کرد. آیا مشکلی پیش نمی آد؟

    • سلام. سلامت باشین. خدا رو شکر که از این خمیر راضی بودین. بله واقعا خمیر ترد و لطیفی هست و مطمئنا خیلی خیلی بهتر از نان های آماده پیتزا هست.
      مطمئن باشین که اگر مراحل را به درستی پیش برین خمیر خوبی به دست میارین که برای پیراشکی و سمبوسه هم میتونید از اون استفاده کنید. خیالتون راحت هیچ مشکلی پیش نمیاد و پیراشکی و سمبوسه تردی رو تحویل میگیرین(:

  5. یه سوال دارم. آیا میشه این خمیر رو در فریزر نگهداری کرد؟ ممنون میشم جواب بدین

    • بله میتونید خمیر رو درست کنید و در فریزر نگهداری کنید.
      قبل از مصرف اون رو از فریز خارج کنید و اجازه بدین به کمی از حالت انجماد خارج بشه. تا یک ماه به خوبی لطافت خودش رو در فریزر حفظ می کنه.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سه − یک =