خانه / غذاها / چگونه یک همبرگر خوب را روی اجاق گاز درست کنیم؟ بیان نکات ضروری به همراه فیلم آموزشی

چگونه یک همبرگر خوب را روی اجاق گاز درست کنیم؟ بیان نکات ضروری به همراه فیلم آموزشی

اگر شما هم جزو افرادی هستید که تمایل به خوردن غذاهای فست فودی و ساندویچ ها دارید چرا خودتان در منزل این کار را انجام ندهید؟ در این مطلب آموزش پخت همبرگر به روش فست فودی ها قرار داده می شود. این همبرگر به راحتی روی اجاق گاز پخته شده و نیاز به گریل یا هیچ کار اضافه ای ندارد.

 

همبرگر

 

مواد لازم برای پخت همبرگر عالی

  • گوشت گاو چرخ شده
  • نمک و فلفل سیاه
  • پیاز رنده و آب گرفته شده
  • روغن برای سرخ کردن
  • نان ساندویچی
  • پنیر ورقه ای
  • گوجه فرنگی بریده شده، پیاز، نخود فرنگی، کچاپ، سس خردل، ترشی یا هر چیز دیگری که میل دارید

طرز تهیه همبرگر روی اجاق گاز

در همین ابتدای کار باید نکته مهمی عنوان شود. بهترین گوشت برای همبرگر گوشتی است که ۸۰٪ گوشت و ۲۰٪ چربی داشته باشد.

سعی کنید گوشت را تازه خریداری کنید.

تا این که از گوشت های بسته بندی بندی شده یا گوشت های موجود در فریزر استفاده کنید.

 

 

گوشت همبر خود را با مقداری نمک و فلفل آغشته کنید.

پیاز آب گرفته را نیز اضافه کنید. در این مرحله می بایست همبر را قالب بزنید.

برای این کار هم می توانید از قالب های اماده استفاده کنید. و هم از دستان خود کمک بگیرید.

ضخامت مورد نیاز برای هر یک از همبرها باید ۲٫۵ سانتیمتر باشد. چرا که در زمان سرخ کردن ار ضخامت آن ها کاسته می شود.

 

 

گوشتی را که دارید به اندازه های مساوی تقسیم کرده و کنار بگذارید.

گوشت را  به ۴ یا ۶ تکه بزرگ تقسیم کنید.

 

 

  • تکه  های گوشت را در دستان خود خود فرم دهید.
  • میانه گوشت را برای ایجاد یک عمق کم فشار دهید و لبه ها را به یک دور بچرخانید.
  • این کار باعث می شود تا در حین پخت وسط همبر شما به سمت بالا پف نکند.

نکته:

همبرها را باید کمی بزرگ تر از اندازه نان ها بگیرید. چرا که بعد از سرخ کردن کمی کوچک تر می شوند.

 

  • تابه مخصوص سرخ کردن را روی اجاق گاز قرار دهید.
  • کمی کره یا یک قاشق روغن اضافه کرده و تابه را گرم کنید.
  • هر طرف همبرگر حدود ۴ تا ۵ دقیقه زمان نیاز دارد تا سرخ شود.

 

 

  • یک اسپاتول را در زیر همبرگر بچرخانید و همبر را به طرف دیگر برگردانید.

  • شما باید رنگ قهوه ای را در زیر همبر ببینید. اگر نه، حرارت تابه خود را افزایش دهید.

  • طرف دیگر را برای ۳ تا ۵ دقیقه دیگر به حالت مطلوب بپزید.

  • بعد از برگرداندن همبرها، پنیر ورقه ای را روی آن ها بگذارید.

  • اگر پنیرها خوب ذوب نمی شوند از یک درب کمک بگیرید. درب را روی تابه بگذارید تا پنیرها در اثر گرما سریع تر ذوب شوند.

 

پایان کار:

هنگامی که پخت و پز همبرگرها  را به پایان رساندید آنها را به نان ساندویچی منتقل کنید و برش های مورد علاقه خود را بر روی آن بریزید.

خیارشور، گوجه، انواع سسها و هر چیز دیگری را دوست دارید روی همبرها قرار داده و ان ها را سرو کنید.

 

منبع:

thekitchn

 

درباره reluxe

حتما ببینید

طرز تهیه بیف استراگانف

طرز تهیه بیف استراگانف به صورت مرحله به مرحله به همراه فیلم آموزشی

طرز تهیه بیف استراگانف بر خلاف اسم سخت آن اصلا کار دشواری نیست. بیف استراگانف …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 × 2 =