خانه / مربا و ترشی / طرز تهیه ترشی لوبیا سبز ترد و خوشمزه

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز ترد و خوشمزه

ترشی درست کردن یکی از کارهایی است که هر خانم خانه داری از انجام آن لذت می برد. معمولا همه خانم ها از مادر یا مادربزرگ خود درست کردن انواع ترشی را یاد گرفته اند. اما امروز یکی از ترشی های خوشمزه به نام ترشی لوبیا سبز را با هم درست می کنیم.

این ترشی بسیار ترد و لذیذ و برای سفره غذا مناسب است.

 

ترشی لوبیا سبز
ترشی لوبیا سبز

 

مواد و وسایل لازم برای درست کردن ترشی لوبیا سبز

  • لوبیا سبز
  • ۲ حبه سیر
  • ۱/۲ قاشق چای خوری فلفل قرمز
  • ۱/۲ قاشق مرباخوری تخم گشنیز
  • ۱ فنجان سرکه سفید
  • ۱ فنجان آب
  • ۱ قاشق غذاخوری نمک
  • برگ تازه شوید
  • ظرف ترشی
  • تخته برش

طرز تهیه ترشی لوبیا سبز

۱- شیشه ها را آماده کنید:

  • شیشه های ترشی و درب آن ها را در آب گرم و صابون بشویید.
  •  به طور کامل باحوله یا دستمال نخی آن ها را خشک کرده و کنار بگذارید.

۲- لوبیا سبز را آماده کنید:

آماده کردن لوبیا سبز برای ترشی لوبیا سبز
آماده کردن لوبیا سبز برای ترشی لوبیا سبز
  • سر و ته لوبیا را بگیرید.
  • لوبیا ها را درون صافی ریخته وآن ها را با آب سرد بشویید. صبر کنید تا آب آن ها کاملا تخلیه شود.

 

۳- ادویه جات را به ظرف ترشی اضافه کنید:

 

سیر، دانه های فلفل قرمز و دانه های تخم گشنیز و برگ تازه شوید را درون ظرف ترشی بریزید.

 

۴- لوبیا سبز را درون ظرف ترشی بریزید:

 

  • شیشه ترشی را به صورت مایل در دست خود نگه دارید.
  • لوبیا سبز ها را  درون شیشه به ترتیب بچینید.
  • تمام شیشه را از لوبیا پر کنید. به اندازه ای که فضای خالی در بین آن ها نباشد.

 

۵- محلول سرکه ترشی را درست کنید:

 

  • سرکه، آب و نمک را در یک ظرف کوچک ریخته و روی  حرارت قرار دهید. دما را بالا برده تا محتویات درون ظرف به جوش آید.
  • آب نمک داغ را روی لوبیا سبز ها بریزید. ظرف ترشی را  از این مایع پر کنید.

۶- حباب های هوا را از بین ببرید:

به آرامی ظرف ترشی را چند بار تکان دهید تا همه حباب های هوا را خارجکنید.

درب را روی ظرف قرار دهید و ده دفیفه همین طور درب را نیمه باز بگذارید.

۷- اجازه دهید تا شیشه ها سرد شوند:

 

  • بگذارید شیشه ها به دمای اتاق برسند.
  • بعد از خنک شدن درب ظرف را بسته و ترشی را در یخچال قرار دهید.
  • برای خوردن این ترشی حداقل باید ۴۸ ساعت صبر کنید.

نکات لازم برای بهتر درست کردن ترشی لوبیا سبز:

  • از لوبیا سبزهای جوان استفاده کنید.
  • لوبیاها تازه و خرید روز باشند.
  • مقدار شوید را خیلی زیاد نکنید. چرا که طعم ترشی را به تلخی می زند.
  • می توانید این ترشی را درون آب گوجه و سرکه نیز قرار دهید.
  • این نحوه درست کردن ترشی تردی را به ما می دهد. اگر شما دوست دارید ترشی لوبیا سبزتان نرم تر باشد، می توانید قبل از اقدام آن ها را کمی بخارپز کنید.
  • این ترشی ها کنسرو نیستند و می توانند تا ۲ ماه در یخچال ذخیره شوند.

 

منبع:

thekitchn

درباره reluxe

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

11 − 3 =