خانه / نان و شیرینی / طرز تهیه شیرینی عید نوروز – بیسکوییت های کلاسیک بادامی خوشمزه

طرز تهیه شیرینی عید نوروز – بیسکوییت های کلاسیک بادامی خوشمزه

بیسکوییت یا کوکی های کلاسیک یکی از انواع شیرینی عید نوروز می باشند. این کوکی ها بسیار لذیذ و خوشمزه هستند و روش پخت آسانی دارند.

به جای این که امسال عید نوروز از شیرینی های همیشگی و تکراری استفاده کنید. شیرینی فانتزی جدید را جایگزین آن کنید.

این شیرینی عید نوروز خمیری بسیار ترد دارد. و می توانید بعد از پخت در وسط این شیرینی از مارمالاد، مربا و …. استفاده کنید.

در تهیه این نوع کوکی یا بیسکوییت از آرد بادام باید استفاده کنید. در دستور اصلی آن از بادام پودر شده استفاده شده است.

مواد لازم برای تهیه کوکی کلاسیک یک گزینه مناسب برای شیرینی عید نوروز

  • ۱/۲ فنجان بادام پرک شده
  •  ۱/۴ فنجان آرد سفید شیرینی پزی
  • ۱/۲ قاشق چای خوری نمک
  •  ۵۰ گرم کره به دمای اتاق رسیده
  • ۱ فنجان شکر دانه ریز
  • ۱ عدد تخم مرغ بزرگ
  • ۱ قاشق چای خوری وانیل
  • ۱/۲ فنجان مارمالاد یا مربا
  • ۱/۲ فنجان پودر قند

طرز تهیه بیسکوییت کلاسیک برای عید نوروز

۱- بادام را تفت دهید:

 

بادام ها را در یک تابه کوچک ریخته و بر روی حرارت متوسط اجاق گاز  قرار دهید.

۸ تا ۱۰ دقیقه زمان نیاز دارید. در این مدت بادام ها را هم بزنید تا نسوزند. نیازی به اضاف کردن نمک یا روغن نیست.

این کار برای معطر و خوشمزه کردن بادام ها صورت می گیرد. بعد از این مدت، بادام ها را به یک بشقاب منتقل کرده و کاملا صبر کنید تا خنک شوند.

۲- آرد بادام درست کنید:

 

بادام خنک شده و ۱/۲ فنجان آرد را در یک میکسر یا غذاساز ریخته و بادام ها را کاملا میکس و آرد کنید.

نمک را هم اضافه کنید و مخلوط آردی را کنار بگذارید.

 

۳- کره و شکر را با هم ترکیب کنید:

 

توسط یک همزن کره و شکر را با سرعت متوسط هم بزنید.

این عمل را حدود ۳ دقیقه انجام دهید تا رنگ کره کاملا روشن شود.

۴- تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید:

همزن را خاموش کرده و با لیسک  کره های پاشیده شده به اطراف ظرف را به وسط آن هدایت کنید.

تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید. همزن را با سرعت متوسط ​​روشن کنید و مواد را حدود ۱ دقیقه هم بزنید.

۵- آرد را اضافه کنید:

 

مخلوط آرد را اضافه کنید و آن را با سرعت کم برای ۳۰ ثانيه هم بزنید.

در این مرحله خمیر شما آماده می شود.

 

۶- خمیر را تقسیم کنید:

 

خمیر بدست آمده را به دوقسمت مساوی تقسیم کرده و هر کدام را درون یک کیسه نایلونی قرار دهید.

هر قطعه خمیر را  با فشار دادن به یک مستطیل تبدیل کنید.

خمیر ها را حدود ۱ ساعت درون یخچال استراحت دهید.

 

۷- خمیر را باز کنید:

 

خمیر را از یخچال خارج کنید.

خمیر را بین دو قطعه کاغذ روغنی یا پلاستیک به ضخامت حدود دو سانتی متر باز کنید.

 

۸- خمیر را قالب بزنید:

 

برای تهیه این نوع شیرینی عید نوروز به دو نوع قالب احتیاج دارید.

با یک فنجان یا لیوان خمیر را قالب بزنید. تعدادی از قالب ها را مانند تصویر به صورت کامل برداشته و به تعداد مساوی از درون بعضی از قالب ها قسمت هایی را خارج کنید.

برای این کار از سر بطری های نوشابه می توانید استفاده کنید.

بعد از این کار ۳۰ دقیقه به این برش ها زمان دهید تا استراحت کنند.

۹- فر را گرم کنید:

فر را بر روی ۳۵۰ درجه فارنهایت یا ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کرده و روشن کنید.

۱۰ کوکی ها را بپزید:

 

کوکی ها را برای مدت ۹ تا ۱۱ دقیقه درون فر گرم قرار دهید.

زمانی که زیر کوکی ها طلایی شد آن ها را از فر خارج کنید.

 

۱۱- کوکی ها را تزئین کنید:

 

زمانی که بیسکوییت ها سرد شدند مانند تصویر ان ها را روی هم قرار دهید.  با استفاده از یک قاشق چایخوری مارمالاد یا مربا را در وسط شیرینی بریزید.

در نهایت هم مقداری پودر قند بر روی این شیرینی ها بپاشید.

سوالات و نظرات خود را با ما به در میان بگذارید.

منبع:

thekitchn

درباره reluxe

حتما ببینید

پخت کیک در مایکروویو

پخت کیک در مایکروویو

پخت کیک در مایکروویو بهترین گزینه و یک جایگزین سریع به جای استفاده از فر …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

3 × سه =