خانه / غذاها / طرز تهیه ناگت مرغ به روشی بسیار آسان به همراه فیلم کوتاه آموزشی و بیان نکات ضروری

طرز تهیه ناگت مرغ به روشی بسیار آسان به همراه فیلم کوتاه آموزشی و بیان نکات ضروری

طرز تهیه ناگت مرغ بسیار آسان است. ناگت مرغ از آن دسته از غذاهای فست فودی است که در بین کودکان و نوجوانان طرفداران بسیار زیادی دارد. بنابراین چقدر بهتر است که این غذای خوشمزه را در منزل درست کنیم تا از سلامت ان اطمینان کامل داشته باشیم.

نکته مهم درباره طرز تهیه ناگت مرغ این است که این غذا را می توان هم در فر و هم روی اجاق گاز درست کرد. برای عزیزانی که رژیم لاغری دارند. یا این که به هر دلیلی ممنوعیت استفاده از روغن دارند توصیه می شود که از فر برای طبخ این غذا استفاده کنند.

در این آموزش طرز تهیه ناگت مرغ به روش سرخ کردن و روی اجاق گاز توضیح داده می شود. تا انتها با ما همراه باشید.

طرز تهیه ناگت مرغ
طرز تهیه ناگت مرغ

 

مواد لازم برای پخت ناگت مرغ به روشی بسیار آسان

  • ۱ فنجان آرد سه صفر
  • ۱ قاشق غذا خوری نمک و یک قاشق مرباخوری فلفل
  • ۲ تخم مرغ بزرگ
  • یک قاشق بکینگ پودر
  • فیله مرغ به قطعات کوچک تکه شده به میزان لازم
  • روغن سرخ کردنی
  • نصف فنجان کره آب شده

طرز تهیه ناگت مرغ خوشمزه و ترد

فیله مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید.

 

برای درست کردن ناگت مرغ بهتر است از فیله مرغ استفاده کنید. اما اگر فیله را در دسترس ندارید می توانید از قسمت زیر سینه مرغ برای این غذا استفاده کنید.

تخم مرغ و کره ذوب شده را روی مرغ ها بریزید.

 

 

بعد از این که تکه های مرغ را برش دادید، تخم مرغ را درون کاسه ای شکسته و کره ذوب شده را به آن اضاف کنید.

محتویات کاسه را با هم ترکیب کرده و سپس بر روی مرغ ها بریزید.

حالا اجازه دهید تا برای یک ساعت تکه های مرغ درون این مخلوط باقی بمانند.

ترکیب آرد را درست کنید.

 

برای درست کردن آرد مناسب سرخ کردن می بایست میزان آرد ذکر شده را درون کاسه ای ریخته و نمک و فلفل و هر ادویه ای را که دوست دارید به آن اضاف کنید. فراموش نکنید که اگر ناگت مرغ پفکی و ترد دوست دارید،  در این مرحله می بایست بکینگ پودر را هم به محتویات درون کاسه اضاف کنید.

آماده سرخ کردن شوید.

 

بعد از این که تمام مراحل بالا را انجام دادید و یک ساعت زمان گفته شده را به تکه های مرغ درون کره و تخم مرغ سپری شد، نوبت به سرخ کردن مواد می رسد.

  توجه داشته باشید که برای سرخ کردن ناگت مرغ احتیاج به روغن غوطه ور داریم.

ظرف مناسی را روی اجاق گاز قرار داده و روغن سرخ کردنی را درون ان بریزید. صبر کنید تا روغن حسابی داغ داغ شود.

سپس تکه های مرغ را از درون تخم مرغ و کره درآورده و درون کاسه آرد بزنید.

دقت کنید که تکه های مرغ به خوبی به آرد آغشته شده باشند.

تکه های مرغ آغشته شده به آرد را درون روغن انداخته و صبر کنید تا سرخ شوند.

بعد از این که روغن داغ شد، زیر حرارت را کم کرده تا ناگت ها مغز پخت شوند.

 

ناگت مرغ
این هم  از ناگت مرغ آماده شده.

 

 

ترد و خوشمزه

منبع:

wikihow

درباره reluxe

حتما ببینید

پیتزا بادمجان

روش پخت پیتزا بادمجان مناسب برای بیماران سلیاکی

آیا کسی را می شناسید که پیتزا بادمجان را دست نداشته باشد؟ این پیتزا علاوه …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پنج × 2 =