خانه / غذاها / مافین نان ذرت بسیار خوشمزه- یک صبحانه یا میان وعده مناسب برای کودکان

مافین نان ذرت بسیار خوشمزه- یک صبحانه یا میان وعده مناسب برای کودکان

درست کردن صبحانه و خوراندن ان ها به کودکان به ویژه کودکان بد غذا یکی از دغدغه های اصلی مادران می باشد. بنابراین در این مطلب طرز تهیه مافین نان ذرت که بسیار لذیذ و خوشمزه و سرشار از فیبر است را آموزش می دهیم.

مافین نان ذرت علاوه بر کودکان ، برای سالمندان و افرادی که دارای رژیم لاغری و فیبر هستند هم مناسب می باشد.

در ادامه با ما همراه باشید.

 

زمان آماده کردن مواد: ۱۵ دقیقه
زمان پختن: ۲۵ دقیقه
مجموع زمان: ۴۰ دقیقه

 

مواد لازم برای درست کردن مافین نان ذرت

 

۱ ۱۱۳ گرم کره ذوب شده و سپس سرد شده
¾ فنجان (۱۸۰ml) شیر کامل، در دمای اتاق
۲ تخم مرغ بزرگ، در دمای اتاق
۱ قاشق غذاخوری عسل
۱/۴ فنجان (۱۵۵ گرم) آرد گندم
۱ قاشق غذا خوری بکینگ پودر
۲ قاشق چای خوری نمک
¼ قاشق چای خوری فلفل سیاه
۲ فنجان دانه های ذرت تازه یا منجمد
۱ فنجان پیازچه خرد شده
۱ فنجان (۱۱۵ گرم) پنیر چدار رنده شده

طرز تهیه مافین نان ذرت

در ابتدا فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم و روشن کنید.

در یک کاسه متوسط، کره، شیر، تخم مرغ و عسل را با هم مخلوط کنید. سپس این ترکیب را کنار بگذارید.

در یک کاسه دیگر، آرد گندم، بکینگ پودر، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید.

سپس دانه های ذرت، پیازچه و پنیر چدار را درون این مخلوط بریزید.

برای تهیه این مافین هم از ذرت تازه و هم از ذرت منجمد می توانید استفاده کنید.
مواد مرطوب را به مواد خشک اضافه کنید و خوب مخلوط کنید تا همه مواد با هم ترکیب شود.

در نهایت شما باید یک خمیر صاف و یکدست با غلظت مناسب داشته باشید.

خمیر این مافین مانند مواد کیک شل و آبکی نیست. بلکه باید غلظت داشته باشد.

 

 

حالا قالب مافین را چرب کرده و تکه هایی از خمیر را درون هر کدام از آن ها قرار دهید.

معمولا بین ۲۲ تا ۲۵ دقیقه زمان نیاز است تا  مافین ها بپزند.

برای تست پخت از یک خلال دندان کمک بگیرید. خلال را درون مافین وارد کرده و بیرون بیاورید. اگر مواد مافین به خلال نچسبید یعنی مافین شما کاملا پخته است.

بعد از پخت ۵ دقیقه افین ها را به حال خود رها کنیدو سپس ان ها را روی یک توری سیمی بگذارید تا کاملا سرد شوند.

می توانید این مافین های خوشمزه را به همراه سوپ نیر سرو کنید.

یادداشت هایی برای این دستور العمل:

– اگر مافین های پخته شده را درون محفظه ی در بسته  در آشپزخانه نگهداری کنید، این کلوچه ها تا ۳ روز تازه می مانند.
– یک قاشق چای خوری (عسل) استفاده شده در این دستورالعمل فقط برای شیرین کردن ذرت ها می باشد. اگر شما ذرت کنسروی شیرین دارید می توانید میزان عسل را حذف کنید. در هر صورت این میزان موجب شیرین شدن مافین ها نمی شود.

– اگر شما ترجیح می دهید آنها را منجمد کنید، بعد از اینکه پخته و کاملا سرد شدند، به سادگی آنها را در یک ظرف در بسته قرار دهید و در فریزر تا یک ماه نگه دارید. ه زمان که خواستید آنها را نیم ساعت در دمای آشپزخانه قرار داده و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در یک فر با درجه حرارت ۱۵۰ درجه گرم کنید.
-اگر از ذرت کنسروی استفاده می کنید، حتما قبل از اضافه کردن آن به خمیر، آب آن را کاملا تخلیه کنید.

-در پخت این کلوچه های خوشمزه می توانید از انواع سبزیجات مانند اسفناج، سیب زمینی و … نیز استفاده کنید.

منبع:

gooddinnermom

درباره reluxe

حتما ببینید

طرز تهیه ناگت مرغ

طرز تهیه ناگت مرغ به روشی بسیار آسان به همراه فیلم کوتاه آموزشی و بیان نکات ضروری

طرز تهیه ناگت مرغ بسیار آسان است. ناگت مرغ از آن دسته از غذاهای فست …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

15 − 10 =