خانه / سوپ ها / طرز تهیه سوپ ذرت خوشمزه

طرز تهیه سوپ ذرت خوشمزه

سوپ ذرت از آن دسته از غذاهایی است که ظرفداران خاص خود را دارد. این غذای خوشمزه عطر و طعم بی نظیری دارد. به گونه ای که اگر از طرفداران ذرت باشید، با یک بار خوردن این سوپ، آن را در برنامه غذایی خود جای می دهید.

 

برای درست کردن این سوپ باید این نکته مهم را در نظر بگیرید که حتما حتما می بایست از ذرت شیرین یا شیر بلال استفاده کنید. چرا که طعم دلچسبی دارد و مزه نشاسته به سوپ شما نمی دهد.

مواد لازم برای درست کردن سوپ ذرت

  • ذرت شیر: دو عدد
  • شیر: ۱٫۵ پیمانه
  • خامه: دو قاشق
  • ژامبون مرغ: به دلخواه
  • فلفل شیرین: یک قاشق چای خوری
  • نمک: به میزان لازم

 

طرز تهیه سوپ ذرت

در ابتدا می بایست ذرت ها را شسته و دانه های ذرت را به وسیله چاقو از از روی ساقه جدا کنید.

 

 

برای این کار ظرت را درون کاسه ای گذاشته و با پشت یک کارد، دانه ها را جدا کنید. نگران خرد شدن و خارج شدن شیره ذرت نباشید. چرا که این شیره شیرین سوپ شما را خوشمزه تر خواهد کرد. به همین دلیل گفته شد که حتما باید از ذرت شیر استفاده کنید.

تمام دانه ها را با همین روش جدا کرده و درون کاسه بریزید.

 

بعد از این که تمام دانه ها را جدا کردید، آن ها را درون تابه ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. کمی روغن به آن اضافه کرده و دانه ها را تفت دهید. هدف این نیست که دانه های ذرت سرخ شوند. بلکه با این کار می خواهیم طعم ذرت دلچسب تر شود.

زمانی که دانه های ذرت کمی تفت خورد شیر را به آن اضاف کرده و محتویات تابه را درون قابلمه مناسبی بریزید.

 

سوپ ذرت

 

قابلمه را روی اجاق گاز قرار داده و حرارت را ملایم کنید. اجازه دهید تا شیر به جوش آید و بعد صبر کنید تا ذرت ها به همراه شیره شیرین و خوشمزه ای که دارند درون شیر پخته شوند.

به جای هر گونه گوشت، از ژامبون در این سوپ استفاده کنید. چرا که بسیار خوشمزه تر می شود. زمانی که سوپ شما به اندازه کافی پخت، ژامبون ها را خرد کرده و به آن اضاف کنید. کمی نمک و فلفل شیرین را نیز در این مرحله اضاف کرده و بعد از این که چند دقیقه ژامبون ها درون سوپ پخته شدند زیر اجاق گاز را خاموش کرده و سپس خامه را اضاف کنید.

اگر زمانی که غذا روی گاز در حال جوش خوردن است خامه را اضاف کنید، موجب می شود تا خامه شما بریده بریده شده یا در اصطلاح ببرد.

 

نکته:

اگر رژیم چربی یا رژیم لاغری دارید، می توانید خامه را حذف کنید و برای غلیظ شدن سوپ، از یک قاشق پودر ذرت استفاده کنید.

منبع:

آشپزی خوب

 

درباره reluxe

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × سه =