خانه / غذاها / روش پخت کوفته مرغ لیمویی بسیار خوشمزه

روش پخت کوفته مرغ لیمویی بسیار خوشمزه

کوفته مرغ از آن دسته از غذاهایی است که علاوه بر مجلسی و خوشمزه بودن، سریع و راحت آماده می شود.

این غذای خوشمزه را می توان در میهمانی یا جشن ها در کنار پلو سرو کرد. همچنین کوفته مرغ را می توان بدون پلو با سبزیجات مختلف مانند کاهو یا کلم برگ هم آماده نمود. البته این نکته را در نظر البته  بگیرید که در این آموزش کوفته را مانند کوفته های معمولی در سس گوجه قرار نمی دهیم. من این غذای خوشمزه را با لوبیا سفید سرو می کنم. شما هم امتحان کنید.

این روش پخت را برای گوشت چرخی هم می توان استفاده کرد. اما گوشت مرغ لذیذتر  است و سریع تر آماده می شود.

با مجله آشپزی رلوکس همراه باشید تا این کوفته های خوشمزه را درست کنیم.

 

کوفته مرغ
کوفته مرغ

 

مواد لازم برای پخت کوفته مرغ

  • گوشت مرغ به میزان لازم
  • ۱/۴ پیمانه پودر سوخاری
  • یک عدد لیمو ترش بزرگ
  • ۱ قاشق چای خوری نمک
  • ۱/۴ پیمانه جعفری خرد شده
  • ۱ قاشق چای خوری برگ آويشن
  • ۲ قاشق غذاخوری پنیر پارمسان رنده شده
  • روغن یا کره به میزان لازم
  • مقدار کمی آرد سفید

 

طرز تهیه کوفته مرغ لیمویی

در ابتدا گوشت مرغ را که ترجیحا ترکیبی از سینه و ران مرغ است را شسته و خشک کنید.

گوشت ها را چرخ کرده و درون کاسه بزرگی بریزید.

 

 

سپس  ۱/۴ فنجان آرد سوخاری یا پودر نان ساندویچی را اضافه کنید.

حالا نوبت به چاشنی و عطر لیمو می رسد.

 

از یک رنده مکمک گرفته و پوست لیمو ترش را درون کاسه رنده کنید.

توجه:

به هیچ عنوان قسمت های سفید زیر پوست لیمو را رنده نکنید. چرا که طعم کوفته شما را تلخ می کند. فقط پوست زرد رنگ لیمو را رنده کنید.

بعد از این کار آب لیمو ترش را نیز گرفته و درون کاسه بریزید.

نمک، پودر آویشن، پنیر پارمسان را هم به ترکیبات درون کاسه اضافه کنید.

جعفزی را هم ساتوری ریز کرده و به محتویات درون کاسه بیفزایید.

مواد درون کاسه را خوب با هم مخلوط کنید.

 

بدین ترتیب بعد از مخلوط کردن مواد با یکدیگر و ورز دادن آن مایع اصلی کوفته مرغ آماده می شود.

مقدار کمی آرد سفید را درون بشقابی بریزید. می توانید در صورت تمایل در این مرحله از کمی پودر فلفل پاپریکا برای خوش رنگ شدن کوفته ها هم استفاده کنید. اگر تمایل دارید کمی پاپریکا به آرد اضافه کنید.

 

 

گلوله های کوچکی از مایع گوشتی کوفته را برداشته و در آرد بغلطانید. همه کوفته ها را به این ترتیب درست کنید. کمی به آن استراحت دهید و سپس در روغن سرخ کنید.

من این غذا را با لوبیا سفید سرو می کنم.

 

 

درون ظرف سرو کمی سبزیجات سبز رنگ مانند برگ های جوان اسفناج یا کاهو ریخته و لوبیا های پخته شده را روی آن بریزید.

سپس کوفته های مرغ آماده شده را درون بشقاب قرار دهید.

منبع:

agardenforthehouse

درباره reluxe

حتما ببینید

طرز تهیه ناگت مرغ

طرز تهیه ناگت مرغ به روشی بسیار آسان به همراه فیلم کوتاه آموزشی و بیان نکات ضروری

طرز تهیه ناگت مرغ بسیار آسان است. ناگت مرغ از آن دسته از غذاهای فست …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − نه =