خانه / مربا و ترشی / بهترین روش برای درست کردن مربای به خوشرنگ و خوشمزه

بهترین روش برای درست کردن مربای به خوشرنگ و خوشمزه

به یکی از میوه های خوشمزه و پر خاصیت است که می توان با آن مربای بسیار لذیذی را درست کرد. درست کردن مربای به بسیار آسان است. اما نکات مهم و کلیدی را دارد که اگر رعایت نشود نتیجه نهایی کار دلچسب نخواهد بود.

با مجله آشپزی رلوکس همراه باشید تا درست کردن مربای به خوشرنگ را با هم یاد بگیریم.

 

درست کردن مربای به
درست کردن مربای به

 

مواد لازم برای درست کردن مربای به

به شیرین: یک کیلو
شکر دانه ریز: ۷۵۰ گرم
۱ عدد دارچین چوب
آب به میزان لازم
۴-۵ قطره آب لیمو ترش

طرز تهیه مربای به

در ابتدا باید به ها را خوب بشویید و پرزهای روی آن را تمیز کنید.

 

مربای به

 

به ها را به قطعات دلخواه برش دهید. هسته ها را از میوه به خارج کنید و آنها را در یک کاسه نگه دارید.

دانه های به دارای خاصیت بسیار زیادی می باشند. آن ها را خشک کرده و نگهداری کنید. در پایان این مطلب خواص دانه های به بیان می شود.

به منظور جلوگیری از سیاه شدن رنگ به، قطعات خرد شده را درون آب نگه دارید.

 

 

بعد از اتمام خرد کردن، قطعات خرد شده به را درون قابلمه ریخته و میزان شکر لازم را به آن اضاف کنید.

بهترین قابلمه برای درست کردن مربای به ، قابلمه مسی می باشد.

 

 

میزان آب لازم برای درست کردن مربای به به قدری است که به های خرد شده درون قابلمه تا نیمه در آب باشند. اگر دوست دارید شربت به هم داشته باشید. میزان اب را کمی زیادتر کنید. در این مرحله چوب دارچین را هم به محتویات درون قابلمه اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت قرار دهید. حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش آید. سپس زیر قابلمه را کم کنید.

نکته مهم:

برای درست کردن مربای به خوشرنگ باید حتما درب قابلمه را ببندید. در این صورت است که مربای شما قرمز خوشرنگ می شود.

 

 

هر نیم ساعت یک بار درب قابلمه را برداشته و مربا را هم بزنید. برای پخت مربای به خوب و خوشمزه تقریبا به ۵ تا ۶ ساعت زمان نیاز دارید. پس زیر قابلمه را کم کنید تا با حرارت ملایم به ها پخته شوند.

زمانی که مربای به آماده شد، چوب دارچین را خارج کرده و برای جلوگیری از شکرک زدن مربا، چند قطره آب لیمو ترش به ان اضاف کرده و زیر حرارت را خاموش کنید.

اجازه دهید تا مربا همین طور در ظرف برای ۱۲ ساعت باقی بماند و بعد مربای به را درون شیشه های تمیز کرده و در یخچال نگهداری کنید.

 

خواص به

خواص به:

  • به سرشار از ویتامین‌های A و B و C و همچنین قند و پپتین است.
  • از نظر طب سنتی میوه به دارای طبیعتی معتدل می باشد.
  • تقویت کننده خوبی برای قلب می باشد.
  • میوه به ادرار آور است.
  • مداومت در خردن به به پیشگیری از سرطان و سکته مغزی کمک می کند.
  • در درمان رماتیسم نقش بسزایی دارد.
  • افرادی که ترشحات بزاقی زیادی دارند باید به بخورند.
  • به برطرف کننده بواسیر است.
  • نشاطآور بوده و در درمان افسردگی و وسواس نقش مهمی دارد.
  • …..

خواص به دانه:

رفع کننده عطش است.

درمان کننده سرفه می باشد.

برای برطرف کردن کندی دندان باید به دانه را خوب جوید.

در درمان سوختگی بسیار موثر است.

خیساندن به دانه در آب جوش تولید لعابی می کند که برای پوست بسیار مفید است.

برطرف کننده ورم معده است.

در درمان اسهال خونی موثر است.

پایین آورنده تب می باشد.

 

منبع:

recipesmaking

 

درباره reluxe

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دو × یک =