سس تارتار یکی از سس های پر کاربرد و خوشمزه است که به راحتی در منزل درست می شود.
پایه این سس را سس مایونز تشکیل می دهد بنابراین افرادی که دچار بیماری خاصی همچون چربی خون هستند و یا رژیم لاغری دارند در مصرف این سس احتیاط کنند.
البته می توان این سس خوشمزه را با ماست چکیده هم درست کرد. برای این کار نصف سس مایونز و نصف ماست چکیده استفاده کنید.
با مجله آشپزی رلوکس همراه باشید.
مواد لازم برای درست کردن سس تارتار
-سس مایونز ۱ پیمانه
-خیار شور خرد شده ۱ پیمانه
-سس گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپ خوری
-جعفری خرد شده دو قاشق غذا خوری
-آب لیمو ۱ قاشق مربا خوری
-شکر ۱ قاشق چای خوری
-پیاز قرمز ریز خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
– فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چای خوری
-نمک به مقدار لازم
طرز تهیه سس تارتار
سس مایونز را داخل کاسه ای بریزید و آب لیمو ، جعفری خرد شده ، شکر ، پیاز قرمز ریز خرد شده ،سس گوجه فرنگی ، نمک و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب بزنید و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند.
خیارشورهای خرد شده را به مواد اضافه و مخلوط کنید ، سس را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس به مراه غذا سرو کنید.
نکته ها : این سس طعمی دلچسب دارد و همراه با غذاهای دریایی ، ناگت و … مناسب است . سس تارتار را می توانید در ظرف در بسته تا چند روز داخل یخچال نگهداری کنید. البته سس تارتار به همراه میگو پفکی هارمونی خوبی دارد و غذا را بسیار خوشمزه و لذیذ می کند.
پیشنهاد میکنم این سس خوشمزه را درست کنید و به همراه انواع غذاها میل کنید.
نکته:
سس تارتار را در نقاط مختلف دنیا با چاشنی ها و ادویه های متفاوتی مانند “كيپر، خيارشور، آبليمو، ترخون، پياز، جعفري، ترشي، سس خردل، زيتون، تخم مرغ آبپز” تهیه میکنند. اما سس تارتاری که در کشور ما به مصرف میرسد، بسیار سادهتر از نوع اصیل آن میباشد و به عبارتی با ذایقه ما تطابق یافته است.