خانه / مربا و ترشی / طرز تهیه ترشی تربچه فوری به همراه بیان خواص تربچه

طرز تهیه ترشی تربچه فوری به همراه بیان خواص تربچه

در این مطلب ترشی تربچه را با ساده ترین روش درست می کنیم. این ترشی بسیار خوشمزه بوده و در کمترین زمان ممکن آماده می شود.

برای درست کردن ترشی تربچه خوشمزه با مجله آشپزی رلوکس همراه باشید.

ترشی تربچه
ترشی تربچه

 

مواد لازم برای درست کردن ترشی تربچه :

 

 تربچه های نقلی یا برش داده شده ۳/۴ پیمانه
آب ۱/۳ پیمانه
سیر سبز (یا معمولی) خرد شده یک حبه
 فلفل هالوپینو (یا فلفل های دیگر) یک عدد
سرکه نصف فنجان
شکر قهوه ای نصف فنجان
نمک دریایی نصف قاشق چایخوری

 

طرز تهیه ترشی تربچه :

سرکه را به همراه آب،شکر و نمک در قابلمه کوچکی بریزید و روی اجاق گاز صفحه ای قرار دهید. اجاق را روشن کرده و مواد را هم بزنید تا شکر کاملا حل شود.

می توانید شکر را کمی کاراملی کرده و سپس آب و سرکه را به آن اضاف کنید. این کاملا به ذائقه شما بستگی دارد.

سپس تربچه ها و سیر را اضافه کرده و اگر فلفل را دوست دارید، آن را نیز اضافه کنید. حالا ترکیب مواد از روی شعله بردارید.

 

شیشه مناسبی را استریل کرده و مواد را داخل شیشه استریل شده بریزید.

اجازه دهید تا مواد درون شیشه برای دوازده ساعت در محیط آشپزخانه باقی بمانند.  سپس مواد را درون یخچال قرار دهید.

درست کردن این ترشی زمانی نمی برد و بسیار ساده است. می توانید از آب آن به عنوان سس روی سالاد استفاده کنید. این ترشی در کنار غذاهای گوشتی بسیار لذیذ و دلچسب است.

آشنایی با خواص تربچه:

  • تربچه حاوی مقادیر بسیار زیادی فیبر است.
  • تربچه دارای امگا ۳ و ۶، ویتامین‌ های A ، C ، K ، منیزیم، روی و… می‌باشد.
  • از بروز سرطان سینه و پروستات جلوگیری می کند.
  • دارای طبیعت گرم و خشکی است.
  • درمان کننده سنگ های کلیه می باشد.
  • در صورتی که تخم تربچه را بجوشانید و سپس آب آن را روی پوست قرار دهید، لکه های پوستی از بین می روند.
  • برگ تربچه هم دارای مقادیر زیادی ویتامین سی می باشد.

 

 

درباره reluxe

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

هفده − 6 =