خانه / غذاها / کیک پیتزا بسیار ساده و خوشمزه به همراه فیلم کوتاه آموزشی به صورت مرحله به مرحله

کیک پیتزا بسیار ساده و خوشمزه به همراه فیلم کوتاه آموزشی به صورت مرحله به مرحله

پیتزا یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفدار به ویژه در میان کودکان می باشد. از این رو از نظر سلامتی اهمیت دارد که این غذا سالم طبخ شود. بنابراین درست کردن پیتزا در منزل علاوه بر این که لذت بخش است، سلامتی افراد را نیز تامین می کند. در این مطلب کیک پیتزا که ظاهری زیبا و فریبنده دارد آموزش داده می شود.

برای راحتی شما عزیزان مراحل کار را به صورت ویدئو نمایش می دهیم تا این کیک پیتزا را به راحتی در منزل درست کرده و نوش جان کنید.

در ابتدا فیلم آماده کردن کیک پیتزا را ببینید:

 

 

 

مواد مورد نیاز:

  • خمیر پیتزای خانگی

  • قالب کمر بندی

  • سس کچاب

  • فلفل دلمه ای

  • قارچ ورقه شده

  • ژامبون، گوشت چرخ کرده و یا هر نوع گوشت دیگری که خودتان تمایل دارید

  • پنیر یتزا

مراحل پخت کیک پیتزا

در ابتدا تمامی مواد را باید آماده کنید.

قارچ ها را ورقه کرده و فلفل دلمه ای ها را ریز خرد کنید. در صورتی که از گوشت چرخی استفاده می کنید. آن را با کمی پیاز و زردچوبه تفت دهید.

سینی شیرینی پزی را چرب کرده و خمیر پیتزا را درون آن باز کنید.

سپس قابل مورد نظر را روی آن قرار داده و اندازه قالب را برش بزنید.

هر تعدادی که دوست دارید کیک پیتزای شما طبقه دار باشد باید از این برش ها آماده کنید.

این برش ها را درون سینی گذاشته و اجازه دهید برای ۸ تا ۱۰ دقیقه درون فر بپزد.

دوباره مقداری از خمیر را باز کنید.

بسته به ابعاد قالب خود می بایست برش هایی مستطیلی به اندازه دور تا دور قالب را از خمیر جدا کنید.

همانگونه که در فیلم مشاهده می کنید. برش های ۱۳ اینچی که معادل تقریبا ۳۰ سانتی متر می شود، داده شده است.

کف قالب را با اسپری روغن چرب کرده و برش های اولیه قرار داده شده در فر را که حالا پخته است در کف آن قرار دهید.

دیواره قالب را نیز با برش های جداگانه ای که آماده کردید، کاملا بپوشانید.

روی نان ها را سس کچاب ریخته. و سپس به صورت لایه ای روی آن را با سوسیس، گوشت چرخ کرده پخته شده، فلفل دلمه ای نگینی و قارچ ورقه شده بپوشانید.

در نهایت روی همه مواد را پنیر پیتزا ریخته و دوباره همین کارها را تکرار کنید.

یعنی برش های خته شده نان و سپس به صورت لایه لایه مواد آماده شده را درون قالب گذاشته تا این که قالب کاملا پر شود و لایه آخر را پنیر پیتزا تشکیل دهد.

فر توکار را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کرده و سپس قالب را درون ان قرار داده و ۲۰ دقیقه زمان دهید تا کیک پیتزا آماده شود.

بعد از گذشت مدت زمان تعیین شده و پخت کیک پیتزا، قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید تا کاملا سرد شود.

سپس کمربند قالب را باز کرده و پیتزا را در ظرف مورد نظر سرو کنید.

منبع:

www.bhg.com

درباره reluxe

حتما ببینید

روش پخت کوفته مرغ لیمویی بسیار خوشمزه

کوفته مرغ از آن دسته از غذاهایی است که علاوه بر مجلسی و خوشمزه بودن، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + بیست =