خانه / غذاها / پخت استیک در فر به همراه فیلم آموزش

پخت استیک در فر به همراه فیلم آموزش

استیک ها از غذاهای مقوی و طعم دار هستند که با روش ها و طعم دهنده های مختلفی پخته می شوند. در این مطلب به صورت تصویری و به همراه فیلم به شما نشان داده می شود که چگونه می توان پخت استیک در فر را بدون هیچ گونه زحمتی انجام داد.

برای پخت استیک در فر نیاز به گوشت راسته گوساله دارید.

نکته: گوشتی را انتخاب کنید که ضخامت کافی را داشته و دارای رنگ صورتی روشن باشد. به علاوه این که چربی های گوشت همچون دانه های مروارید روی سطح گوشت نمایان باشند. این مطلب در فیلم و تصویر مرحله اول به خوبی نمایش داده شده است.

فیلم کوتاه آموزش پخت استیک در فر را مشاهده کنید:

 

مرحله ۱: خشک کردن گوشت

 

 

گوشت استیک را باید توسط یک حوله نخی یا دستمال آشپزخانه خشک کنید. هر چه میزان رطوبت در گوشت در سطح کمتری باشد، نتیجه نهایی بهتر و در نتیجه استیک شما لذیذ تر می شود.

 

مرحله ۲: ضخامت گوشت را اندازه گیری کنید

 

گوشت های ضخیم به ضخامت یک اینچ یا  تقریبا ۳ سانتیمتر برای استیک مناسب هستند. اگر استیک های شما کمی ضخیم تر و یا نازک تر باشد، باید مدت زمان پخت را تنظیم کنید (زمان پخت طولانی تر برای گوشت های ضخیم تر و زمان پخت کوتاه تر برای گوشت های نازک تر را لحاظ کنید).

مرحله ۳: انتخاب تابه مناسب فر

قبل از اینکه  گوشت را داخل فر قرار دهید می بایست تابه مناسب آن را انتخاب کنید. بلندی دیواره تابه می بایست بلند تر از ضخامت گوشت شما باشد. بنابراین ظرف مناسب را برای قرار دادن داخل فر پیدا کنید.

مرحله ۴: ادویه مناسب بزنید

 

در این مرحله استیک خود را با ادویه های معطر خوش عطر و طعم کنید. بهترین ادویه برای استیک استفاده از فلفل سیاه می باشد. سطح گوشت را کمی روغن زیتون زده و سپس فلفل سیاه نیم کوب شده به همراه نمک دریا را روی سطح گوشت بزنید.

مرحله ۵: گوشت را درون فر قرار دهید

همان گونه که در بالا اشاره شد، مدت زمان قرار دادن گوشت درون فر بستگی به ضخامت گوشت و نوع فر شما دارد. معمولا گوشت های نازک بین ۱۰ تا ۱۵ دقیقه و گوشت های ضخیم بین ۲۰ تا ۳۰ دقیقه زمان پخت نیاز دارند.

فرقی ندارد که فر توکار دارید یا فر مبله. در هر صورت فر را روشن کرده و روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید.

گوشت را درون تابه مناسب گذاشته و داخل فر قرار دهید.

 

مرحله ۶: استیک را برش بزنید

 

بعد از سپری شدن مدت زمان تعیین شده، گوشت را از فر خارج کرده و بعد از کمی سر شدن، آن را برش داده و سرو کنید.

http://www.bhg.com

درباره reluxe

حتما ببینید

روش پخت کوفته مرغ لیمویی بسیار خوشمزه

کوفته مرغ از آن دسته از غذاهایی است که علاوه بر مجلسی و خوشمزه بودن، …

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

4 × 4 =