خانه / دسته‌بندی نشده / طرز تهیه کیک هندوانه شب یلدا به همراه ایده های تزیین

طرز تهیه کیک هندوانه شب یلدا به همراه ایده های تزیین

کیک هندوانه شب یلدا یکی از زیباترین کیک هایی است که می توانید برای این شب خاطره انگیز درست کنید. پخت کیک هندوانه اصلا کار سختی نیست. در این مطلب آسان ترین روش پخت کیک هندوانه آموزش داده می شود و در ادامه ایده هایی برای تزیین این کیک زیبا و خوشمزه قرار داده می شود.

مواد لازم برای پخت کیک هندوانه شب یلدا

  • پودر کیک آماده: یک بسته
  • پودر ژلاتین: یک قاشق غذاخوری
  • روغن مایع: ۱/۴ پیمانه
  • تخم مرغ: دو عدد
  • رنگ خوراکی قرمز و سبز
  • تراشه های شکلات
  • خامه شیرین شده: به میزان لازم

طرز تهیه کیک هندوانه شب یلدا

در ابتدا تخم مرغ ها را درون یک کاسه شکسته و به وسیله همزن خوب بزنید. دو دقیقه باید زمان گذاشته و تخم مرغ ها را بزنید. سپس روغن و پودر کیک را اضافه کرده و در حد مخلوط شدن م بزنید.

مایع را درون قالب گرد ریخته و درون فر قرار دهید. فر را از قبل روشن کرده و روی دمای ۱۸۰ درجه تنظیم کنید. زمانی که قالب را درون فر توکار قرار دادید، باید زمان را بین ۳۰ تا ۳۵ دقیقه تنظیم کنید.

برای تست پخت کیک از یک خلال دندان یا سیخ چوبی استفاده کنید. خلال را داخل کیک فرو کرده و بیرون آورید. اگر ذرات کیک به سیخ نچسبیده بود یعنی این که کیک شما پخته و آماده شده است.

در این صورت کیک را از داخل فر بیرون آورده و روی توری قرار دهید. صبر کنید تا کاملا سرد شود.

برای تزیین این کیک از پودر ژلاتین و خامه شیرین شده استفاده کنید. پودر ژلاتین را در آب ریخته و آن را حل کنید سپس پودر ژلاتین سرد شده را به خامه شیرین شده اضاف کنید.

خامه را به دو قسمت تقسیم کرده و هر قسمت را به رنگ های قرمز و سبز مخلوط کنید. سپس خامه های رنگ شده را روی کیک بکشید و مانند تصیر تزیین کنید.

برای تخم مهای هندوانه نیز می توانید از تراشه های شکلات کمک بگیرید.

ایده هایی برای تزیین کیک هندوانه شب یلدا

 

کیک هندوانه

منبع:

www.tasteofhome.com

درباره reluxe

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

17 + شش =